Operationeel management voor bedrijven

Door middel van het Operations Management programma en de inzet van expert coaching, verbetert OPEXpro het operationeel management van verschillende bedrijven. Klanten willen toegang tot producten en diensten van een constant excellente kwaliteit. Om dit te realiseren binnen een organisatie moeten interne processen en procedures optimaal zijn ingericht en worden bestuurd.

Voor wie is dit programma?

Dit programma voor operationeel management is ontwikkeld voor managers en teamleiders binnen bedrijven die op organisatie- en afdelingsniveau operationele resultaten willen verbeteren. Ze zijn als bedrijf op zoek naar de beste manier van organiseren, managen en leiden op het gebied van operations management. De managers die wij trainen hebben ambitie en willen:

  • hun tijd structureel besteden aan sturen op resultaat;
  • werken aan constante verbetering van het bedrijfsproces, die leidt tot voorspelbaarheid;
  • hun team(s) succesvol laten zijn;
  • persoonlijk leren en groeien in hun managementrol.

Ons online programma helpt bedrijven deze ambitie op het gebied van operationeel management te verwezenlijken.

Over dit programma

Dit interactief online trainings- en expert coachingsprogramma voor operationeel management leert managers een organisatie en/of afdeling op te zetten bij verschillende bedrijven. Ook leert u uw organisatie aan te sturen door middel van onze Operational Excellence strategie. Gedurende het programma ontwikkelt de manager de daarvoor vereiste technische vaardigheden en managementgedragingen. Het programma is praktijkgericht en direct toepasbaar. Daarnaast kan iedere deelnemer het online programma volgen in zijn of haar eigen tempo en tijdsindeling. Dit programma zorgt voor een duidelijke koppeling tussen de theorie en de eigen praktijk, met als doel:

Het programma heeft een interactief en praktijkgerichte opzet, waarbij het eigen team en/of de eigen afdelingen worden ingezet en betrokken bij het leerproces.

Volg ons programma voor operations management

Download ons gratis e-book Operational Excellence 3.0 en leer hoe wij bedrijven helpen bij operationeel management. Wil je meer weten over ons programma voor operations management of een training aanvragen voor uw bedrijf?

Neem gerust contact op met ons adviesbureau door te bellen naar +31 6 53 25 13 75 of stuur ons een e-mail via aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl.