Duurzaam resultaat
Unieke strategie
Trainingen op locatie

Continu uw bedrijfsproces verbeteren

Bij OPEXpro helpen we u continu uw bedrijfsproces te verbeteren door middel van ons expert coaching programma voor procesoptimalisatie en operationeel management. Klanten willen continu kunnen beschikken over producten en diensten van een constant excellente kwaliteit. Uw diensten altijd in één keer goed, op tijd en tegen een uitstekende prijs. Het bereiken van een hoog niveau van betrouwbare dienstverlening betekent dat de hele organisatie op alle bepalende aspecten moet zijn toegesneden op deze doelstelling en dat betrouwbaarheid een kernwaarde is voor iedereen. Wij helpen u dit te bereiken met onze professionele strategieën en expert coaching programma’s.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kantoorpand

Team foto

Zo helpen wij u bij het continu verbeteren van uw bedrijfsproces

Onze Operational Excellence 3.0 strategie behelst een unieke aanpak waarmee wij u helpen om uw bedrijf effectief te leiden. Onze strategie wordt onder andere geïnspireerd door het model van “de lerende organisatie” dat werd ontwikkeld door het Massachusetts Institute of Technology. Dit model werkt aan de hand van zeven elementen om de dienstverlening en het bedrijfsproces continu te verbeteren. Wij helpen bedrijven en organisaties in verschillende sectoren in hun transitie naar operational excellence en het optimaliseren van hun bedrijfsproces aan de hand van deze principes. Bent u op zoek naar een programma op het gebied van operationeel management? Ons programma is ook uitermate geschikt voor de verbetering van operationeel management van bedrijven en organisaties.

Ontdek hoe ons programma uw bedrijf helpt

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en leer hoe ons adviesbureau u kan helpen om uw bedrijfsproces continu te verbeteren. Heeft u vragen over onze strategie? Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen in een e-mail naar aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl of bel ons via +31 6 53 25 13 75. We bespreken graag hoe wij u kunnen helpen.

Contactformulier