Duurzaam resultaat
Unieke strategie
Trainingen op locatie

De lerende organisatie

De programma’s van OPEXpro zijn deels geïnspireerd door het model van de lerende organisatie, die werd ontwikkeld door Peter Senge. Dit model is gericht op het verhogen van de flexibiliteit van organisaties en bedrijven om zo de dienstverlening te optimaliseren. Het model van Senge richt zich op de kern van de organisatie, wat uiteindelijk effect heeft op alle andere aspecten van de bedrijfsvoering.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kantoorpand

Team foto

Hoe wij gebruik maken van de lerende organisatie

Het model van de lerende organisatie vormt deels de basis voor onze Operational Excellence 3.0 strategie. Onze strategie streeft ernaar om de medewerkers van bedrijven en organisaties eigenaarschap te nemen over hun werkzaamheden. Hierdoor zullen ze meer trots voelen voor hun werk en hun werkzaamheden beter uitvoeren, beter samenwerken, wat leidt tot verbeteringen in de dienstverlening. Daarnaast helpen wij u om uw bedrijfsvoering flexibel op te stellen, zodat deze aangepast kan worden aan verschillende omstandigheden. Zo kunnen uw medewerkers altijd zo optimaal mogelijk presteren.

Leer meer over onze programma’s voor uw organisatie

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren met onze programma’s. Wilt u meer weten over onze toepassing van de lerende organisatie in de strategie van ons bedrijf in Hilversum? Stel uw vragen gerust in een e-mail die u stuurt naar aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl of bel ons via +31 6 53 25 13 75.

Contactformulier