Onze Operational Excellence strategie

OPEXpro is gespecialiseerd in Operational Excellence 3.0. Wij adviseren en begeleiden organisaties bij het realiseren van uitstekende en betrouwbare dienstverlening aan haar klanten. Gebaseerd op onze expertise op het gebied van bedrijfskunde én verandermanagement bieden wij een uniek en uitermate praktisch Operational Excellence framework. Hiermee behalen wij duurzame resultaten voor onze klanten.

Wat behelst onze Operational Excellence strategie?

Wanneer uw bedrijf handelt volgens ons Operational Excellence framework, betekent dit dat u wilt uitblinken in betrouwbare dienstverlening voor uw klant. Het bereiken van een hoog niveau van betrouwbare dienstverlening betekent dat de hele organisatie op alle bepalende aspecten moet zijn toegesneden op deze doelstelling met een uniforme werkwijze. Bovendien moet betrouwbaarheid een “gemeenschappelijke waarde” worden. 

Ons Operational Excellence framework voor uw bedrijf

De manier waarop menskracht wordt georganiseerd en ingezet, de manier waarop de organisatie zelf is ingericht en hoe mensen in organisatie zich gedragen en met elkaar samenwerken zijn belangrijke factoren voor uw dienstverlening. Zo werkt onze Operational Excellence strategie met bestuurskundige theorieën, zoals lean management, om uw bedrijfsvoering te stroomlijnen. Daarnaast werken wij ook volgens de principes van “De lerende organisatie” om u te adviseren. Wij helpen u met de bouwstenen van Operational Excellence 3.0 en ons framework om uw werkwijze te optimaliseren, zodat u uw bedrijfsvoering continu verbetert.

Klantwaarde staat centraal in onze strategie

Binnen ons Operational Excellence framework zijn kosten en efficiëntie nog wel belangrijk, maar deze onderwerpen zijn gevolgen van geoptimaliseerde bedrijfsvoering en niet de hoofdzaak. Kostenbesparing, standaardisatie en efficiëntie zijn derhalve niet de doelen van onze Operational Excellence 3.0 strategie. Onze ervaring toont dat kiezen voor het Operational Excellence 3.0 framework leidt tot grotere klantwaarde, een effectievere bedrijfsvoering én significante kostenbesparing.

Ontdek hoe ons Operational Excellence framework uw bedrijf op een hoger niveau brengt

Bekijk de methoden van ons adviesbureau en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen met onze Operational Excellence strategie. Wilt u meer weten over ons Operational Excellence framework voor uw bedrijf of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en stuur uw vragen in een e-mail naar aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl of bereik ons telefonisch via +31 6 53 25 13 75.

Wilt u meer weten over Operational Excellence 3.0 en meer inzicht in het Operational Excellence Framework? Download hier het gratis eBook.