Duurzaam resultaat
Unieke strategie
Trainingen op locatie

Verbeteren van uw bedrijfsvoering

Bij OPEXpro in Hilversum verzorgen wij trainingen op het gebied van het verbeteren van de bedrijfsvoering. Door middel van onze gespecialiseerde trainingen, in Amsterdam en andere grote steden, verbetert u uw dienstverlening en verzorgt u de optimalisatie van uw bedrijfsvoering. Wij werken met verschillende bestuurskundige theorieën en methoden om uw bedrijf te optimaliseren.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kantoorpand

Team foto

Zo helpen wij u bij de optimalisatie van uw bedrijfsvoering

Onze strategie helpt verschillende bedrijven bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en hun operationeel management. Wij werken volgens de principes van de lerende organisatie om blijvende resultaten te behalen. Dit model werd ontwikkeld door Peter Senge, die stelde dat de traditionele organisaties onvoldoende inspeelden op veranderingen in de omgeving. Het model van Senge legt de nadruk op verhoogde flexibiliteit om bedrijven en organisaties optimaal te besturen. In onze trainingen, die u kunt volgen in Amsterdam en andere steden, bouwen wij voort op het model van Senge om de optimalisatie van uw bedrijfsvoering te bereiken.

Volg onze trainingen in Amsterdam en optimaliseer uw bedrijfsvoering

Download ons gratis e-book om meer te leren over onze strategie of volg onze trainingen voor optimalisatie in Amsterdam en andere grote steden om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Heeft u vragen over onze trainingen of wilt u meer weten over onze methoden? Neem contact met ons op en stel uw vragen in een e-mail naar aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via +31 6 53 25 13 75.

Contactformulier