Duurzaam resultaat
Unieke strategie
Trainingen op locatie

Verbeteren van uw bedrijfsvoering

Door middel van onze gespecialiseerde programma’s verbetert u uw dienstverlening en verzorgt u de optimalisatie van uw bedrijfsvoering. Wij werken met verschillende bestuurskundige theorieën en methoden om uw bedrijf te optimaliseren. Met de inzichten uit de programma’s van OPEXpro functioneert uw bedrijf of organisatie optimaal.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kantoorpand

Team foto

Wij helpen u uw bedrijfsvoering te verbeteren

Het doel van onze programma’s is om aan de hand van duurzame bedrijfskunde uw bedrijfsvoering blijvend te verbeteren. Dit betekent dat u met behulp van onze strategie uw bedrijfsvoering continu verbetert door steeds weer herzieningen toe te passen. Bij eenmalige veranderingen stagneert uw voortgang na verloop van tijd. Wij leren u hoe u keer op keer uw bedrijfsvoering optimaliseert voor blijvende groei.

Zo helpen wij u bij de optimalisatie van uw bedrijfsvoering

Onze strategie helpt verschillende bedrijven bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en hun operationeel management. Wij werken volgens de principes van de lerende organisatie om blijvende resultaten te behalen. Dit model werd ontwikkeld door Peter Senge, die stelde dat de traditionele organisaties onvoldoende inspeelden op veranderingen in de omgeving. Het model van Senge legt de nadruk op verhoogde flexibiliteit om bedrijven en organisaties optimaal te besturen. In onze programma’s bouwen wij voort op het model van Senge om de optimalisatie van uw bedrijfsvoering te bereiken.

Volg onze programma’s en optimaliseer uw bedrijfsvoering

Download ons gratis e-book om meer te leren over onze strategie of volg onze programma’s om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Heeft u vragen over onze programma’s of wilt u meer weten over onze methoden? Neem contact met ons op en stel uw vragen in een e-mail naar aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via +31 6 53 25 13 75.

Contactformulier