Duurzaam resultaat
Unieke strategie
Trainingen op locatie

Continu verbeteren van uw bedrijfsvoering

Als onderdeel van ons programma voor operationeel management leren wij u bij OPEXpro tactieken voor het continu verbeteren van uw bedrijfsvoering. Door middel van onze professionele strategie optimaliseert u uw managementstrategie en verbetert u de dienstverlening van uw bedrijf. We leren u hoe u de organisatie van uw bedrijf aanpast en inricht op één doel: uitstekende dienstverlening voor uw klanten.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kantoorpand

Team foto

Wij staan u bij in het continu verbeteren van uw bedrijfsvoering

Ons adviesbureau werkt met een unieke strategie die is ingespeeld op verschillende bestuurskundige en veranderkundige theorieën. Wij helpen u aan de hand van onze Operational Excellence 3.0 strategie om uw dienstverlening te verbeteren. Eén van de manieren waarop we dit doen is door het ontwikkelen en toepassen van een uniforme werkwijze voor bedrijfsprocessen. Deze uniforme werkwijze ondersteunt uw werknemers bij het uitvoeren van hun dagelijks werk in de praktijk. Daarnaast werken wij ook met concepten uit “lean management”, vertaald naar een voor Nederlandse organisaties laagdrempelige methodiek. Medewerkers krijgen hierdoor meer verantwoordelijkheid over hun eigen werkzaamheden. Deze methode dient ertoe om uw bedrijfsvoering te optimaliseren met uw medewerkers in de hoofdrol.

Verbeter uw managementstrategie met onze trainingen

Neem contact met ons op en ontdek hoe u continu uw bedrijfsvoering kunt verbeteren door middel van onze strategie. Vraag gerust om meer informatie door een e-mail te sturen naar aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl of bereik ons telefonisch via +31 6 53 25 13 75. We helpen u graag bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

Contactformulier