Duurzaam resultaat
Unieke strategie
Trainingen op locatie

Lean management voor bedrijven

De programma’s van OPEXpro zijn deels gebaseerd op het principe van lean management en zijn uiterst geschikt voor verschillende bedrijven en organisaties. Wij helpen u om zo effectief mogelijk de optimale dienstverlening te leveren voor uw klanten. Dit doen we door u te helpen bij het verbeteren van uw managementstrategieën.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kantoorpand

Team foto

Hoe we met lean management verschillende bedrijven helpen

Ons bedrijf helpt u bij het optimaliseren van de verschillende processen binnen uw organisatie. Door middel van lean management wordt bij verschillende bedrijven de bedrijfsvoering continu verbeterd. Als onderdeel hiervan helpen we u met managementstrategieën om meer eigenaarschap te creeren bij uw medewerkers. Hierdoor worden tegelijkertijd de managers ontlast en wordt de dienstverlening verbeterd, omdat medewerkers meer trots voelen voor hun werk. Onze programma’s helpen u ook bij het toepassen van een uniforme werkwijze. Hiermee weet iedereen altijd wat hun rol is en kunnen ze deze optimaal uitvoeren. Onze trainingen voor de optimalisatie van uw bedrijfsproces worden verzorgd op uw locatie.

Ontdek hoe onze programma’s uw dienstverlening verbeteren

Lees meer over onze strategie en download ons gratis e-book. Bent u benieuwd hoe we tijdens onze programma’s verschillende bedrijven helpen de principes van lean management toe te passen? Vraag gerust om meer informatie en bel ons via +31 6 53 25 13 75 of stuur een e-mail naar aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl.

Contactformulier